Verse maaltijden uit de keuken van de slager

Het idee achter Meat&Meals is simpel & duidelijk: Dagverse maaltijden uit de keuken van de specialist in lekker vers: de slager. Uw slager maakt dagelijks met liefde, mooie en verse producten. Een kok bereidt met de beste ingrediënten speciaal voor u de lekkerste maaltijden. Wel zo makkelijk en altijd lekker!

Betaalbaar, altijd dezelfde prijs, uitgebreide keuze

Elke dag hetzelfde eten willen we niet! Daarom vindt u in de toonbanken van Meat&Meals een uitgebreid assortiment aan maaltijdcomponenten. U kunt zelf een keuze maken uit de componenten en stelt zo u uw eigen maaltijd samen. Uiteraard altijd voor dezelfde betaalbare prijs. Zodat u weet waar u aan toe bent!

Bekijk het filmpje hoe het werkt

Helemaal in het huidige tijdsbeeld willen we gemak niet verwarren met ongezond. Onze producten en maaltijden zijn dagvers en gezond. Dat is wel zo prettig.

Seniorenmeals

Wilt u niet meer iedere dag in de keuken staan, maar toch genieten van een gezonde en vers bereide maaltijd? Dan bieden onze slagers speciaal voor u diverse mogelijkheden. Speciaal voor senioren hebben wij bestellijsten waarmee u voor de hele week of een aantal dagen aangeeft wat u deze week wilt eten. Informeer naar alle mogelijkheden bij uw Meat&Meals winkel in de buurt

Businessmeals 

Gaat u onverwacht overwerken? Geniet dan van een heerlijke verse maaltijd of stel bij Meat&Meals een gezonde lunch samen. Wilt u zelf lekker doorwerken? Neem dan contact op met uw Meat&Meals winkel in de buurt en geef uw bestelling door*. 

*Bezorging van maaltijden gaat in overleg met de Meat&Meals winkel bij u in de buurt.

Waar kan ik bestellen?

Specialmeal

Elke week een bijzondere maaltijdvariatie. Samengesteld door onze chef-kok.

Penne spinoza met kipdijvlees, bladspinazie & zontomaatjes

MealDeal

Profiteer elke week van een overheerlijke maaltijd die extra voordelig is!

Prei-komijn stamppot met een filetlapje

van € 5,95 voor

€ 4,95