Word Meat & Meals winkel
Uit de keuken van de slagerij!

Geen zin om te koken en toch gezond eten? 

Bij Meat&Meals geniet u van vers bereide maaltijden gemaakt door uw slager. Niet iedereen heeft altijd tijd of zin om uitgebreid te koken. Hierbij biedt Meat&Meals een uitkomst. Met meer dan 60 slagerijen die Meat&Meals verkopen vind u altijd een lekkere maaltijd dicht in de buurt. 

Het eten kunt u afhalen bij de slager. In de koelkast zijn onze maaltijden drie dagen houdbaar. Het is ook mogelijk om in één keer meerdere gezonde avondmaaltijden te bestellen en in te vriezen, zo heeft u altijd een gezonde en lekkere maaltijd in huis. Na ontdooien warmt u de maaltijd op in de magnetron en binnen drie minuten heeft u een gezonde maaltijd op tafel!

Dagverse ingrediënten met kwaliteitsvlees

Door gebruik te maken van dagverse ingrediënten en vlees van de slager zorgen wij ervoor dat u bij Meat&Meals de heerlijkste maaltijden kunt bestellen. U heeft de keuze uit een afwisselend assortiment en door gebruik te maken van seizoensgebonden producten, houden wij de prijs voordelig.

Hoe het werkt?

Klik op 'Vind uw Meat&Meals vestiging' om een slagerij bij u in de buurt te vinden. Neem contact op met deze slagerij of kom langs in de winkel!

Elke week is er een MealDeal, de extra voordelige maaltijd van de week! Daarnaast kunt u ook genieten van de tweewekelijkse SpecialMeal, een heerlijk ambachtelijke maaltijd speciaal voor u bereid!